October 1, 2019

November 11, 2018

May 13, 2018

May 6, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Eerste blog

May 6, 2018

 

 

Even voorstellen… Mijn naam is Alisa, geboren in Groningen.

 

 

 

Sinds een aantal maanden ben ik gaan samenwonen in jawel… een houten woning. Ja dat was eerst even wennen… alleen het idee al. Nadat alle muren wit van kleur zijn geworden en we er een wit plafond in hebben gemaakt werd mijn gevoel steeds beter en beter. En toen de vloer…. Jaa eindelijk. Toen was het toch echt wel een huisje. De meubels die besteld waren druppelden langzaam binnen en steeds meer wordt het ons huisje.

 

Persoonlijk vind ik de Scandinavische stijl erg mooi, mijn vriend is meer van het landelijke. Om hem tegemoet te komen toch een iets landelijke touch in het interieur gebracht. Toch zit er ook een industrieele touch in. Al met al een mooie mix waarin wij ons prettig voelen waarin rustige en strakke uitstraling toch wel het belangrijkste is.

 

Mijn liefde voor interieur is al sinds jongs af aan ontstaan… Vroeger vond ik het al leuk om mijn slaapkamertje helemaal mooi ingericht te hebben met leuke spulletjes. Steeds weer accessoires kopen en ook steeds alles weer een ander plekje geven. Naarmate mijn leeftijd vorderde ontstond er meer inspiratie en ideeën via Instagram en Pinterest. En toen kwam via facebook een basiscursus interieurstyling naar voren, die zelfs in de buurt zou worden gegeven. Aanmelden dus.. door deze cursus heb ik de toch wel veel geleerd. De verschillende interieurstijlen van de afgelopen jaren, het tekenen en ontwerpen op schaal plattegronden tekenen, verlichting in het interieur, lichtplan maken en het herkennen van smaakvoorkeuren. Met certificaat van Marimo styling op zak wil toch me toch meer gaan richten op interieur- en verkoopstyling.

 

Afgelopen februari 2018 heb ik de vervolgcursus interieurstyling via Marimo styling afgerond. Hierbij was er meer diepgang. Stylingsplan maken, shopping advies, kleurenplan en het werken met een begroting. Of te wel klaarstomen om als interieur- en verkoopstylist aan de gang te gaan. Mede door deze cursus is de drang nog steeds meer gekomen om er echt wat mee te gaan doen. En dan ook interieur- en verkoopstylingsadvies te gaan geven. Dit is toch stiekem wel een beetje een droom hoor…

 

 

En nu is het dan zover…. Ik ga aan de slag als interieurstylist!

 

Door middel van deze blogs wil ik graag mijn liefde voor interieur en styling kenbaar met jullie delen.

 

En mocht je graag wat hulp nodig hebben met betrekking tot interieur- en verkoopstyling hoor ik het natuurlijk graag.

 

Tot snel, in mijn volgende blog.

 

Liefs Alisa

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now