October 1, 2019

November 11, 2018

May 13, 2018

May 6, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Tuintrends 2018

May 13, 2018

De zomer komt er weer aan. En dat betekent lekker genieten in eigen tuin met het mooie weer!

 

De woonkamer en keuken naar buiten brengen is toch steeds meer wat je ziet. Je comfortabel voelen in eigen tuin is toch fijn.

 

Eten in de buitenlucht is een belangrijk onderdeel. Lekker lang tafelen. Genieten van het eten uit eigen tuin. Denk hierbij aan het kweken van groente en kruiden in eigen tuin. Zelfs de kleine stadstuintjes kunnen worden voorzien van een kweekkas

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgebreide buitenkeukens om culinaire hoogstandjes te bereiden. Vergeet daarbij ook niet de buitenhaarden waarbij steeds meer kookfuncties mogelijk zijn. De keuken in huis wordt daardoor zomers niet nauwelijks tot niet meer gebruikt.  

 

 

 

 

 

 

Stoere en industriële meubelen zijn dit seizoen niet weg te denken uit de tuin. Teakhouten meubelen gecombineerd met een rauw randje staal. De authentieke materialen in combinatie met wilde tuinplanten zoals siergrassen en palmen geven een echt buitengevoel.

 

De vele accessoires zoals plaids, schapenvachtjes en vele kussens geven het huiselijke gevoel in je tuin in combinatie met leuke kleine plantjes.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now