October 1, 2019

November 11, 2018

May 13, 2018

May 6, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Bloemen in je interieur

July 12, 2018

 

Bloemen kunnen heel veel doen in je interieur. Ze brengen je interieur als het ware tot leven. De finishing touch in je interieur. Het nadeel is dat bloemen over het algemeen niet heel lang mee gaan. Maar dat is meteen ook een voordeel. Vindt je het lastig om kleuren toe te passen in je interieur kan je dat perfect uitproberen met bloemen. Je kunt veel afwisselen met allerlei soorten bloemen in de verschillende seizoenen die wij kennen. Ieder seizoen brengt iets unieks.

 

 

 

 

 

 

 

 

In de zomer zie je vooral veel fel gekleurde bloemen. Zo kan je dus kleuren uitproberen in je interieur. Bevalt de kleur je niet of voel je je er niet prettig bij, kies je de volgende keer iets anders. Je kan ook allerlei kleuren combineren in een vaas (wildboeket) of allerlei schattige kleine vaasjes neerzetten. Dit geeft een speels effect en je haalt hiermee echt de kleur in huis. Daar wordt je toch vrolijk van. Als je nou niet zo van het uitproberen bent kan je ook kiezen voor één soort bloemen of dezelfde kleur bloemen in een vaas. Dit brengt rust. En uit onderzoek blijkt zelfs dat bloemen stress verlagend zijn.

 

 

 

 

 

 

Mocht je nou echt van eenvoud houden dan is het ook zeer mooi om voor een groot statement te kiezen door bijvoorbeeld een grote tak in een vaas te doen. Dit is vooral ook leuk met de verschillende feestdagen, zo kan je er met Kerst en Pasen accessoires inhangen. of gewoon de tak in zijn waarde laten en de eigen schoonheid laten shinen.

 

Kortom kies voor bloemen in je interieur!!

 

 

Liefs,

 

Alisa

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now