October 1, 2019

November 11, 2018

May 13, 2018

May 6, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Flexa kleur van het jaar "Spiced Honey"

September 15, 2018

 

Spiced Honey

Gekozen door Flexa kleurexperts om het optimisme van nu te weerspiegelen. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint. Geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgevend, gezellig of levendig zijn naargelang van het palet waarmee je combineert.

 

Flexa heeft 4 kleurenpaletten ontwikkeld met de trendkleur. Deze paletten laten zien dat Spiced Honey in iedere ruimte en zo ook in ieder interieur toepasbaar is.

 

 

 

 

Think

 

Met de kleuren van palet Think ademt het interieur een sfeer van rust. Je kunt er jezelf zijn. De verfkleuren zijn geïnspireerd op de verschillende kleuren van honing. Het bestaat uit een mix van rijke natureltinten, met hier en daar een vleugje roze, diep bordeaux en donkerblauw. De zachtzinnige samenhang van dit palet wordt benadrukt door hout, grafische vloerkleden en stoffen in het interieur toe te passen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dream

 

Met de kleuren van pallet Dream creëer je een ruimte waar je stil kunt zijn. Een rustige plek om te gaan zitten, je in het moment verliezen en te fantaseren. Het palet is sereen en volwassen, maar ook zacht en warm. Een vriendelijke, milde mix van romantisch poeder rozen en vergrijs blauw geeft rust, terwijl de honing kleur diepte toevoegt en iets van wereldwijsheid. Simpel onbewerkt hout, met handgemaakt aardeweek en mooie stoffen dragen bij aan een bedachtzame, gebalanceerde sfeer in huis. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Love

 

Met de kleuren van het palet Love vorm je een interieur waar je jezelf omringt met wie en wat je maar belangrijk vindt. Mooie voorwerpen die en speciale betekenis hebben bijvoorbeeld. In dit interieur zie je dat terug in vele onverwachte en ongewone voorwerpen die de kamers sieren, maar ook aan de planten. Dit palet, de warmste van 2019, zit volrijke, verzadigde nuances, uiteenlopend van bosgroen tot donker turquoise en een pigmentrijk terracottarood, afgeblust met de kleur Spiced Honey en een aantal lichte natureltinten. Houten meubels en botanische prints maken er verder een gezellig huis van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Act

 

Met de kleuren van het palet Act creëer je een interieur om actief nieuwe dingen te proberen, wat het resultaat ook mag zijn. Als je voor dit palet kiest, wil je van je huis energie krijgen. Dit speelse palet combineert warme roodtinten met groen, zachter roze en blauw, onderstreept met grijs en wit. De gouden ondertoon in de kleur Spiced Honey garandeert dat het geheel warm en uitnodigend blijft, met verf opgeknapt vintage meubilair brengt het interieur tot leven en geeft het karakter. En ook sterke grafische vormen, eenvoudige materialen als kurk en multiplex en vintage kleden krijg je zin om actie te ondernemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.flexa.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now