October 1, 2019

November 11, 2018

May 13, 2018

May 6, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

IXXI mini

November 11, 2018

Eindelijk wat meer persoonlijke touch in huis. IXXI heeft iets nieuws. De IXXI Mini, een IXXI maar dan het formaat van 10 x 10 cm  (de helft van het normale formaat). Zo kan je nog meer foto's in je IXXI kwijt.  Ik was al langere tijd in twijfel over een IXXI maar toen ik het kleine formaat zag was ik gelijk enthousiast. Zo leuk om wat dierbare foto's met sfeerplaatjes te combineren in een IXXI.

 

 

 

 

 

 

 

Zelf heb ik gekozen voor de foto's van onze vakantie naar Curaçao, onze dagjes en weekend weg naar ons geliefde Ameland. Af en toe een sfeerplaatje met planten zorgen voor een rustig beeld. Daarbij heb ik gekozen om dezelfde filter over alle foto's te gebruiken voor meer eenheid. 

 

 

Een leuke extra... Op de achterkant van de foto's kan je de datum en plaats noteren. Handig dat dat kan hé?  Ook kan je een box bestellen met losse foto's zodat de IXXI mini uitgebreid kan worden of dat je af en toe foto's kan wisselen, zo kan je snel je interieur een andere (persoonlijke) touch geven. 

 

 

Vanaf nu te bestellen op https://www.ixxiyourworld.com/nl/?msclkid=c9df6429fb9d1f3971433fcc3455e177&utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Branded%20NL&utm_term=%2Bixxi&utm_content=corporate 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now